Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görüntüler sızdırıldı! Valorant Mobile ne zaman gelecek?

Birçok oyunseverin ücretsiz oynadığı FPS türündeki ücretsiz oyun Valorant sızdırılan görüntüler ve bilgilere göre mobil cihazlar için de geliştiriliyor. Valorant Mobile ne zaman gelecek, nasıl olacak? İşte sızdırılan görüntüler ve beklenen çıkış tarihi...

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.teknolojihaberleri.com.tr/
Görüntüler sızdırıldı! Valorant Mobile ne zaman gelecek?

Riot Games'in yaklaşık 4 yıl önce oyuncular ile buluşturduğu Valorant oyununun telefon için ne zaman çıkış yapacağıyla ilgili bazı sızıntılar sosyal medyada yer aldı.

Valorant'ın 2020'de çıkış yapmasının ardından Riot Games 2009'da çıkardığı ve göz bebeği olan League of Legends'ın mobil versiyonunu da oyuncularla buluşturmuştu.

Valorant ile Valorant Mobile arasında oyuncuların PC hesabına mobil üzerinden de erişebileceği böylelikle aynı kostümleri kullanabileceği iddialar arasında yer aldı.

Ancak mobil versiyon ile PC cihazlar arasında "Cross Play" yani çapraz platform mantığının bulunmayacağını belirtmekte fayda var.

BİLGİSAYARDAN FARKLILIKLARI

Öte yandan Valorant Mobile ile birlikte "MVP Animations" yani oyunun en değerlisi animasyonunun da bulunması bekleniyor.

VALORANT MOBİLE NE ZAMAN ÇIKACAK?

Geliştirici şirket tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmasa da sosyal medyada bazı görüntüler sızdırıldı ve oyunun mobil versiyonunun Ocak ayı içerisinde geleceği öne sürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.