Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Palworld oyuncu sayısında büyük kayıp!

Geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülen Palworld, büyük ilgiyle karşılandı. Öyle ki yapım, kısa süre içerisinde etkileyici bir performans sergileyerek en popülerler listesine adını yazdırdı. Ancak son gelişmeler, oyunun tam anlamıyla “söndüğünü” gösterdi. Öyle ki Palworld oyuncu sayısı ciddi seviyede düştü.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2024 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.teknolojihaberleri.com.tr/
Palworld oyuncu sayısında büyük kayıp!

Palworld oynayan kişi sayısı yüzde 83 oranında düştü

Bilmeyenler için Palworld, temelinde bir hayatta kalma oyunu. Pokemon’dan ilham alan yapımda “Pal” adı verilen Pokemon yaratıkları eğitmeniz gerekiyor. Bunları yapı inşa etmek, çiftçilik yapmak, ateş yapmak gibi görevlere ek olarak silahlandırarak diğer oyunculara karşı kullanabiliyorsunuz.

SteamDB.info tarafından paylaşılan verilere göre Palworld oynayan kişi sayısı yüzde 83 oranında düştü. Şu anda yalnızca birkaç yüz bin kişinin oynadığı oyun, Counter-Strike 2‘yi bile geride bırakarak zirveye adını yazdırmıştı.

Öte yandan Palworld, hilecilerle de mücadele ediyor. Geliştirici şirketin yöneticileri tarafından yapılan resmi açıklamada, hile yapmaya kalkan oyuncular için ağır cezalar vereceklerini söyledi. Bu konuyu gündemlerinin ilk sırasına aldıklarını belirten yöneticiler, şubat ayında yayınlanacak yeni güncelleme ile birlikte hilecileri daha hızlı tespit edebilen bir güvenlik sistemini devreye alacaklarını belirtti. Açıklamanın devamında hile kullanımı nedeniyle mağdur olan oyuncuların düşünüleceği de ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.