Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MrBeast, Elon Musk’ın büyük teklifini reddetti

Büyük yayıncıların para sebebiyle platform değiştirmesi artık günümüzde çok sık rastlanılan bir olay. Daha önce ninjanın para sebebiyle Twitch’ten başka bir platforma geçtiğini hatırlıyorsunuzdur. Benzer bir teklif, YouTube’un en büyük kanalı Mr. Beast’e yapıldı, hem de Elon Musk tarafından.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.teknolojihaberleri.com.tr/
MrBeast, Elon Musk’ın büyük teklifini reddetti

Elon Musk, MrBeast ’e YouTube’u bırakıp X’te içerik üretmesi için teklif yaptı

MrBeast, Elon Musk’ın X’te içerik üretme teklifini, YouTube’un gelir potansiyelini asla geçemeyeceği sebebiyle reddetti. YouTube yıldızının dediğine göre Musk’ın önerdiği para, platform değiştirmek için asla yeterli değil. 225 milyona dayanan abone sayısıyla YouTube’un kralı diyebileceğimiz MrBeast, teknoloji devi Elon Musk’ın ‘Gel videolarını X’te paylaş’ teklifini reddederek YouTube’da kalacağının kesin olarak altını çizdi.

Ret kararı, MrBeast’in, Musk’ın X’i her şeyi kapsayan bir uygulama haline getirme arzusuna rağmen, Google’ın sahibi olduğu YouTube’un yüksek gelirli portföyüyle boy ölçüşemeyeceğine inanmasından kaynaklanıyor.Geçtiğimiz hafta sonu, gerçek adı Jimmy Donaldson olan 25 yaşındaki MrBeast, devasa YouTube takipçileri için son videosunu yükledi. Büyük yankı uyandırmasına rağmen, bir X kullanıcısı onu platformda da yayın yapmayı düşünmeye çağırdı. Musk’ın kendisi de devreye girerek platformu “Her şey uygulaması” haline getirme arzusunu dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.