Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

X (Twitter) Premium abonelerine yeni bir avantaj daha sunuldu:

Dünyanın en büyük metin tabanlı sosyal medya platformu Twitter ya da yeni adıyla X, ünlü iş insanı Elon Musk‘ın satın alımı sonrasında dönüşüme uğradı. Bu dönüşümlerden en ses getireni demin de söylediğimiz gibi adının X ile değiştirilmesi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2023 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.teknolojihaberleri.com.tr/
X (Twitter) Premium abonelerine yeni bir avantaj daha sunuldu:

X Premium kullanıcıları artık daha hızlı destek alabiliyor!

Platformda çıkan bir habere göre Premium hizmeti ile ilgili önemli bilgilerin paylaşıldığı @premium kullanıcı adlı resmi şirket hesabı, bundan böyle Premium abonesi olan kullanıcılara özel mesajlar üzerinden destek sağlayabiliyor.

Bahsedilen destek hesabına özel mesaj atan kullanıcılar genellikle 10 dakikadan kısa bir sürede cevap alabildiklerini belirtiyor. Bazı kullanıcılar ise bu sürenin daha fazla olduğunu dile getiriyor. Bu hizmetin canlı destek görevi gördüğünü söyleyebiliriz.

X Premium avantajları neler?Daha uzun gönderiler:

 Uzunluğu 25.000 karaktere kadar olan gönderiler, yanıtlar ve Alıntılar oluştur.Gönderiyi düzenle: daha fazla gönderi gör.Gönderilerine kalın ve italik metin ekleDaha uzun videolar ve 1080p videolar yayınlaTweeti (X) Düzenle, Yer İşareti Klasörleri dahil olmak üzere tüm mevcut Blue (Premium) özelliklerine erişim ve yeni özelliklere erken erişimGönderilerini 30 dakika içinde 5 defaya kadar düzenle.NFT Profil Resimleri Hünerlerini göster ve sana ait bir NFT’yi profil resmin olarak ayarla.Sohbetlerde ve aramada öncelikli sıralamalarSana Özel ve Takip Edilenler zaman akışlarındaki reklamlar arasında yaklaşık iki kat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.