Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pandeminin yükselen yıldızı Zoom yapay zekaya imza atıyor

Zoom, pandemi ile birlikte hayatımıza adım attı. Video konferans özelliği ile tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi döneminde kolaylıklar sundu. İş toplantıları ve uzaktan eğitim konusunda epey yol aldı. Daha sonra ise epeyce yer edinmeyi başardı. Şimdilerde ise yapay zeka araçlarıyla gücüne güç katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.teknolojihaberleri.com.tr/
Pandeminin yükselen yıldızı Zoom yapay zekaya imza atıyor

Zoom, yapay zeka araçlarıyla daha güçlü bir kimlik kazanıyor!

Zoom, akıllı yapay zeka asistanıyla farklı bir kimlik kazanıyor. Şirketin akıllı yapay zeka asistanı, AI Companion, yeni özellikleri ve daha fazla desteği kullanıma sundu. Ayrıca daha fazla çalışanın daha üretken olmasına yardımcı olma planlarını açıkladı.

Araç, şu anda bir milyon toplantıyı özetlediğini gururla ilan etti. Bu durumu ilan ettiği duyuruda, görüntülü arama şirketi artık 32 yeni dili destekleyeceğini belirtti. Ayrıca bunların genel kullanıma sunulmadan önce ön izleme olarak başlatılacağını söyledi. AI Companion kullanıcıları artık toplantı içi soruları yeni dillerde görebilecek. Tam özetten önce kısa toplantı özeti özetleri alabilecek.

Güncellemelerin Kasım ayında yayınlanması planlanıyor. Zoom kullanıcıları bun imkanlardan ücretsiz olarak faydalanacak. Şirketin değere olan bağlılığı hakkında konuşan Zoom CPO Smita Hashim, “Benzersiz birleşik yaklaşımımız, farklı modelleri dinamik olarak kullanmamıza olanak tanıyarak yapay zeka genel giderlerini azaltmamıza ve üretken yapay zekaya geniş erişim sağlamamıza yardımcı oluyor.” dedi.

Zoom, şu anda 125.000’den fazla hesabın AI Companion’ı kullandığını söyledi. Şirket, çalışma dünyasının en sevilen video konferans uygulamalarından biri olma ünvanını korumakta kararlı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.